Grondige opleiding transportverzekering

Wil je grip krijgen op de wereld van transportverzekeringen? Wil je begrijpen hoe deze markt echt werkt, vanuit de wetgeving, rechtspraak en ervaring van experts? Deze opleiding is jouw toegangspoort tot diepgaande kennis en inzichten.

Van het afbakenen van het toepassingsgebied van catrgoverzekeringen tot het ontrafelen van verzekeringsclausules en verschillende waarborgtypes. Leer de kunst van risicobeoordeling en ontwikkel een scherp inzicht in de diversiteit van goederen, schadepreventie en averij. Ontdek hoe CMR-verzekeringen, binnenvaart- en zeevaartcasco en charterer’s liability-verzekeringen jouw begrip van de transportverzekeringsmarkt compleet maken. Ben jij klaar om je expertise te vergroten en de volgende stap in je carrière te zetten?

Voor wie

Inhoud

Module 1: Doctrine

Module 2: Introductie in opslag en transport van goederen

Module 3: Goederenverzekeringspolis van Antwerpen

Module 4: Zeevaart

Module 5: Binnenvaart

Module 6: Charterer’s Liability

Module 7: Bijzondere averij en regeling in zeeverzekering 

Module 8: Averij Grosse 

Module 9: Verhaal 

Module 10: Vervoerdersaansprakelijkheid tav de vervoerde goederen CMR 

Overige modules

De overige modules omvatten verschillende onderwerpen zoals verzekering van commodities, economische sancties, internationale programma’s, legal & compliance, en worden gegeven op verschillende data

De docenten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Naam lector

Extra beschrijving

Naam lector

Extra beschrijving

Naam lector

Extra beschrijving

Naam lector

Extra beschrijving
Video afspelen

Meet 4 young professionals in the Belgian Marine Insurance Industry